Geen producten (0)

Voorwaarden

Hier vind je alle informatie over het bestellen, de levering en de service. Het zijn ook meteen de voorwaarden waarmee je automatisch akkoord gaat als je een bestelling plaatst.

Service

Service staat heel hoog in ons vaandel. Deze site bevat veel betrouwbare informatie, en ook sta ik je graag te woord.

Betaling website

Je kunt betalen met diverse betaalmethoden: Ideal, overboeking vooraf of contant bij afhalen in Voorburg. Je krijgt een automatische bevestiging van je bestelling waarin het rekeningnummer vermeld staat. Zodra het overgeboekte bedrag binnen is op ons rekeningnummer, zorgen wij voor verzending. Als je kiest voor overboeking, dan dient het verschuldigde bedrag binnen 7 dagen op rekening van Serendipity Libros te zijn bijgeschreven. Is het bedrag na 7 dagen niet bijgeschreven dan ontvang je eenmalig een herinnering met het verzoek om binnen 3 dagen alsnog het bedrag over te boeken. Is het bedrag dan niet bijgeschreven dan vervalt de inschrijving of bestelling en/of gaat het artikel terug in de verkoop.

Levering

Serendipity Libros verzendt bestellingen in ieder geval binnen 2 werkdagen (na ontvangst van de complete betaling). Indien de levering vertraging oploopt – hetzij door tijdelijk niet in voorraad zijn, hetzij om andere redenen- of indien een bestelling niet of slechts gedeeltelijk kan worden uitgevoerd, ontvang je daarvan onmiddellijk bericht.

De bestelling wordt verstuurd via PostNL. Bestellingen boven de €65,- worden gratis verzonden. Je kunt het pakje ook ophalen bij een PostNL service punt in de buurt – handig als je overdag niet thuis bent bijvoorbeeld.

Wil je bestellen vanuit een ander land, neem dan even contact op, zodat we jouw land kunnen toevoegen aan de landenlijst. Je kunt er ook voor kiezen om op afspraak de bestelling op te halen in Voorburg; de betaling kan dan ofwel van tevoren te worden voldaan, ofwel contant ter plekke.

Wij kunnen helaas geen verantwoordelijkheid dragen voor het kwijtraken, beschadigd raken of gestolen worden van je pakje tijdens de verzending.

Niet tevreden; geld terug

Voor alle aankopen geldt een zichttermijn van 14 dagen. De zichttermijn houdt in dat je het recht hebt binnen 14 dagen na ontvangst de producten zonder enige verplichting in de originele verpakking te retourneren. Koper dient Serendipity Libros hierover van tevoren in te lichten. De geretourneerde producten mogen niet gebruikt of beschadigd zijn – ze moeten immers opnieuw verkocht kunnen worden. De kosten voor retourzending komen ten laste van de koper. Onvoldoende gefrankeerde retourzendingen, of retourzendingen die niet van tevoren zijn aangekondigd, worden niet in ontvangst genomen en niet gecrediteerd. Na ontvangst van de producten en na goedkeuring van Serendipity Libros over de staat van de producten, wordt binnen 14 dagen het aankoopbedrag (exclusief de verzendkosten) teruggestort.

Producten

De aangeboden artikelen worden zo duidelijk en waarheidsgetrouw mogelijk afgebeeld en/of omschreven op de website en bezitten de eigenschappen die door Serendipity Libros in het aanbod worden genoemd. Alle op de website genoemde verkoopprijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

Aansprakelijkheid

Bij normaal gebruik, waar het product voor bedoeld is, mag koper een normale levensduur met normale slijtage verwachten. Serendipity Libros is niet aansprakelijk voor beschadiging of zoekraken van de bestelling tijdens verzending. Serendipity Libros zorgt er uiteraard voor dat elke bestelling zeer zorgvuldig wordt verpakt en geadresseerd voor verzending. Indien de bestelling niet aankomt door foutief ingevulde gegevens door de klant is dit geheel voor risico van de klant.

Privacy

De opgegeven persoonsgegevens worden uitsluitend intern gebruikt voor de afhandeling van de bestelling en worden niet doorgegeven of verkocht aan derden. Uw persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld.

Op de website worden algemene bezoekgegevens bijgehouden. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Serendipity Libros gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@serendipitylibros.com. Serendipity Libros zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Serendipity Libros neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Serendipity Libros maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

 Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Serendipity Libros verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Serendipity Libros op via info@serendipitylibros.com.

Copyright

Op alle informatie op deze site berust auteursrecht. Het is dan ook niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Serendipity Libros informatie, foto’s en ontwerpen van deze site te kopiëren, te verspreiden, of anderszins te gebruiken, in welke vorm dan ook.